Posao na Marketu


Prodajni agent

Market.ba raspisuje konkurs za popunu radnog mjesta prodajnog agenta. Posao prodajnog agenta podrazumijeva aktivnosti na unaprijeđenju prodaje usluga Marketa direktnim pristupom klijentima. Od kandidata se očekuje odgovoran i profesionalan odnos prema poslu. Potrebne vještine su komunikativnost, otvorenost i organizovanost.

Prijave sa CV-jem i pismom namjere slati do 31. januara na e-mail [email protected] s naznakom za poziciju prodajnog agenta. Samo oni kandidati koji uđu uži krug će biti kontaktirani i pozvani na razgovor. Posao se obavlja iz Sarajeva.


Web developer

Market.ba raspisuje konkurs za popunu radnog mjesta web developera. Od kandidata se očekuje poznavanje HTML-a, CSS-a, JavaScripta, jQuerya, php-a i MySQL-a kao i želja za napredovanjem i učenjem novih stvari.

Prijave sa CV-jem i pismom namjere slati do 31. januara na e-mail [email protected] s naznakom za poziciju web developera. Samo oni kandidati koji uđu uži krug će biti kontaktirani i pozvani na razgovor. Posao se obavlja iz Sarajeva.


Administracija i podrška

Market.ba raspisuje konkurs za popunu radnog mjesta službenika u administraciji i podršci. Od kandidata se očekuju dobre organizacijske vještine, poznavanje rada na računaru i internetu i izvrsne komunikacijske sposobnosti.

Prijave sa CV-jem i pismom namjere slati do 31. januara na e-mail [email protected] s naznakom za poziciju službenika u administraciji i podršci. Samo oni kandidati koji uđu uži krug će biti kontaktirani i pozvani na razgovor. Posao se obavlja iz Sarajeva.

O nama

Market.ba najstariji je i najnapredniji internet oglasnik u Bosni i Hercegovini, koji je odnedavno postao inovativna oglasna društvena mreža.

Više o historiji Marketa saznajte ovdje, a šta sve Market nudi svojim korisnicima ovdje.